Oppskrift på ostekake med hvit sjokolade som er veldig veldig god!

Dette trenger du:

* 200 g digestive kjeks
* 50 g smør
* 450 g hvit kokesjokolade
* 3 dl kremfløte
* 400 g kremost naturell
* 4 egg
* 2 ts vaniljesukker

Slik gjør du:
1. Start med å smelte smør. Knus så kjeksen i en foodprocessor eller lignende og bland smøret i kjeksen.
2. Blandingen trykkes jevnt utover i bunnen av en bakepapirkledd eller smurt springform med ca. 23 cm i diameter.
3. Sett springformen inn i forvarmet stekeovn ved 180 grader. Stek bunnen i ca. 7 minutter.
4. Avkjøl nå dette.
5. Reduser varmen i ovnen til 140 grader. Dekk hele utsiden av kakeformen med et helt stykke aluminiumsfolie slik at kakeformen blir vanntett.
6. Fyll: Brekk sjokoladen i biter og smelt den forsiktig under omrøring i en kjele sammen med kremfløte.
7. Visp sammen kremost, vaniljesukker og egg med en håndvisp på lav hastighet til ostemassen blir luftig og glatt. Til slutt tilsettes sjokolade- og kremblandingen i ostemassen mens du visper.
8. Hell massen i springformen og plasser denne i ovnen i en langpanne fylt med varmt vann (vannbad).
9. Stek kaken i ca. 1 time ved 140 grader. Kaken er ferdig stekt når den er stiv i kanten, men fortsatt litt dissende i sentrum.Slå av ovnen og la kaken bli stående i ovnen med døren på gløtt i ca. 1 time før den tas ut og settes til avkjøling.

Velbekomme.