Pasta Med Blekksprut i Hvitvinsaus


Oppskrift på pasta med blekksprut i hvitvinsaus – Pipe Rigate Calamari

Dette trenger du:
400 g Barilla Pipe Rigate Integrali
300 g blekksprut
1 fedd hvitløk
1 chili
2 ss olivenolje
½ dl hvitvin
3 dl Barilla Basilico- eller Arrabbiatasaus
4 kvister timian eller tørket timian
4 kvister basilikum eller tørket basilikum
revet skall av en sitron
salt
pepper
Blekksprut, også kalt Calamari, finner du i frysedisken i de store
dagligvareforretningene.

Fremgangsmåte:

Rens og skjær blekkspruten i passende biter. Finhakk chili og hvitløk, og stek sammen med blekkspruten i en panne med olje. Hell over vin, tomatsaus og urter etter
et par minutter, og la det koke i ca. 15 minutter. I mellomtiden koker pastaen. Krydre sausen med salt, pepper og sitronskall, bland inn den nykokte pastaen i sausen og
server med det samme.

Våre brukere har søkt etter:

  • blekksprut oppskrift

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *