Pasta Med Skinke Og Erter


Dette er en oppskrift på pasta med skinke og erter for 4 personer:

2 ½ dl friske erter, frosne kan også brukes

2 ss. smør

250 g skivet sopp / Champignon

60 g prosciutto skinke, grovt hakket

1 1 / 4 dl kremfløte

salt og nykvernet pepper

500 g fettuccine pasta

1 1 / 4 dl ferske revet parmesanost

Sett en stor gryte med vann til koking, ha i godt med salt og kok pastaen al dente. Spar på 2 ½ dl av det kokende vannet.

Ha litt vann i en kjele og kok erter i lettsaltet vann i 3 minutter, held av vannet. Smelt smør i en kjele og tilsett soppen, la dem koke i 3-4 minutter til de tar litt farge. Legg på skinke og stek i 1 minutt. Hell på erter sammen med kremfløte, salt og nykvernet pepper. Reduser varmen til lav varme. Rør av og til mens pastaen kokes.

Hell vannet fra pastaen, husk å spare 2 ½ dl kokende vann. Snu den nykokte pastaen sammen med soppblandingen, om det virket tørt tilsettes noe av det kokende vannet. Tilsett parmesan og snu det hele godt. Server umiddelbart.

Våre brukere har søkt etter:

  • pasta med skinke og erter

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *