Pizza Med Kantareller

Er pizza din favoritt mat skal du prøve denne vegetar pizza oppskriften med kantareller.

Her lager du en 1 stor eller 4 små pizzaer:

25 g gjær

2 ½ dl vann, lunkent

1 ts. grovt havsalt

2 ss. olivenolje

400 g italiensk hvetemel

Fyll:

½ dl olivenolje

3 hvitløk, knust

300 g kantareller eller blandet sopp

1 dl persille, hakket

½ -1 dl ferdig kjøpt tomatsaus, god kvalitet

125 g Mozzarella ost, revet

salt og nykvernet pepper

Løs opp gjæren i lunkent vann. Tilsett salt og olivenolje. Ha i mel gradvis inntil deigen kan knas. Kna deigen forsiktig og legg den til heving på et varmt sted, dekket, i 1 time. Rull deigen tynt og legg den på bakepapir.

Pizzafyll:

Stek hvitløk i varm olivenolje i en stekepanne, men pass på at den ikke svir seg, den skal bare gi smak. Tilsett sopp og la dem surre i 1 minutt. Ha i persille. Spre tomatsaus på pizza bunnen, legg på soppblandingen på toppen. Stek pizzaen i en forvarmet ovn ved 230 grader i 15 minutter. Ta den ut og dryss på os, la den steke i 10 minutter til og server umiddelbart.

Våre brukere har søkt etter:

  • pizza med kantarell
  • kantarell pizza
  • pizza med kantareller
  • pizza kantarell
  • kantareller pizza

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *