Pizzasnurrer

Lyst å lage Pizzasnurrer? Da er dette oppskriften for deg!

Dette kan sies å være en sunnere type av kanelbollen. Denne er kanskje ikke en middagsrett men passer bedre til lunsj og turmat. Lag en stor porsjon når du først er i gang, og putt noe i fryseren for fremtiden.

(4 porsjoner)

Dette trenger du:

400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
4 ss olje
1 stk. hakket løk
2 båt finhakket hvitløk
1 boks hakkede hermetiske tomater
2 ss tomatpuré
½ ts pepper
1 ts salt
1 ss frisk basilikum
ca. 1 dl vann
5 dl revet mozzarella eller Jarlsberg

Fremgangsmåte:

– Lag pizzadeig, oppskrift nederst på siden.

Lag kjøttsaus: Brun kjøttdeigen i oljen på sterk varme i to omganger. Tilsett all kjøttdeigen tilbake i stekepanna. Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, pepper og vann.

– La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den blir ekstra tykk. Dryss over basilikum.

– Kjevle deigen på et stekebrett til en avlang firkant, omtrentlig 30×50 cm. Smør kjøttsausen utover og rull sammen deigen til en pølse.

– Skjær den i ca. 1,5 cm tykke skiver og legg dem på et stekebrett kledt med bakepapir. Dryss på ost og eventuelt litt ekstra fyll, f.eks. paprika og ananas.

– Etterhev pizzasnurrene i ca. 10 minutter. Stek på 225 °C i ca. 15 minutter.

Våre brukere har søkt etter:

  • pizzasnurrer med kjøttdeig
  • pizzasnurrer oppskrift
  • pizzasnurrer
  • oppskrift på pizzasnurrer

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *