Potetpai Med Vårløk

Søker du en god vegetar oppskrift som er lett å lage? Kanskje er potetpai noe for deg.

4 pers.

1 pakke ferdig tertedeig.

4 egg

2 dl melk

2 dl rømme 9%

1 stor ts. Dijon sennep

grovt salt, nykvernet pepper

500 g kokte poteter i skiver

1 bunt vårløk, finhakket

3 laurbærblad

Smør en pai form og legg i deigen. Visp egg med melk, rømme og sennep, smak til med salt og nykvernet pepper. Legg poteter og vårløk i bunnen av pai formen og hell over egg masse. Legg laurbærblad og stek kaken ved 175 grader i ca. 40 minutter. Server med en grønn salat eller tomatsalat. Dryss noen med litt revet ost på slutten av bakervarer tid.

Våre brukere har søkt etter:

  • potetpai
  • pai med rømme
  • pai rømme

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *