Rømmegrøt Med Spekemat

En nydelig oppskrift på rømmegrøt med spekemat for 4 personer.

Dette trenger du:
200 g Westfalerskinke/spekeskinke
100 g flatbrød, hjemmebakt grov type
Rømmegrøt:
1 beger lettrømme
1 dl hvetemel
2 dl lettmelk
1 dl sur skummet kultur
1 ts salt
1/2 ts sukker
1/2 ts kanel

Fremgangsmåte:
– Ha rømmen i en kjele og kok opp.

– Sikt i hvetemelet og rør godt. La det småkoke i ca. 5 minutter på svak varme under omrøring.

– Ha i lettmelk og skummet kultur, kok opp og smak til med salt.

Server rømmegrøt med sukker, kanel og et glass sukkerfri rød saft, og med spekemat og flatbrød ved siden av.

Våre brukere har søkt etter:

  • spekemat oppskrift

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *