Rabarbrakake

Oppskrift på rabarbrakake.

Dette trenger du:
250 gr. hvetemel
125 gr. sukker
125 gr. margarin
2 runde ts. bakepulver
1 sammenpisket egg

Slik gjør du:
Hvetemel, sukker, bakepulver og margarin has i foodprocessoren (Det kan også smuldres sammen for hånd). Tilsett deretter halvpisket egg. Kjør maskinen til deigen samles til en ball.
Trykkes ut i smurt form, ta av litt til gitter.

Fyll:
½ liter vaniljekrem
rabarbra
sukker
hakka mandler
reven eller hakket sjokolade

Slik gjør du:
Fortsett med å ha vaniljekremen på toppen av deigen i formen. Legg på toppen opphakket rabarbra, men husk at rabarbraen skal dekke vaniljekremen. Strø over med sukker (rikelig), hakkede mandler og sjokolade.

Du kjevler resten av deigen og skjærer ut remser til gitter. Legg dette på toppen av fyllet.

Steketid: 175 grader, nederste rille, ca. 45-60 minutter.

Våre brukere har søkt etter:

  • rabarbrakake
  • rabarbrakake med vaniljekrem
  • rabarbrakake oppskrift
  • fyrstekake med rabarbra
  • rabarbrakake i langpanne
  • oppskrift på rabarbrakake
  • rabarbrakake vaniljekrem

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *