Scampi Og Chorizo På Spidd

Dette er en oppskrift på Scampi Og Chorizo På Spidd!

Dette trenger du:

30 scampi
olivenolje, til steking
3 store fedd hvitløk, finhakket
1/2–1 ts salt
saft av 1/2 sitron
180 g chorizopølse, en hel pølsekveil

Dette blir 15 spidd.

Fremgangsmåte:

Rens scampiene. Skjær et snitt på ryggen av dem og fjern tarmen. Tørk godt av dem.

Når du steker scampi er det viktig at du ikke steker for lenge, da blir de seige. Varm olivenoljen i en stekepanne og ha i scampiene. Stek til de begynner å bli rosa. Senk varmen og ha i hvitløken og saltet. Stek til de er helt rosa. Slå over sitronsaften og hell dem over på et fat.

Helstek pølsen i oljen til den blir brun rundt det hele. Del den opp i 15 biter. Træ to scampi og en pølsebit på hvert spidd.

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *