Seikaker

Oppskrift på seikaker for 10 pers.

Dette trenger du:

1,5 kg fersk skinn- og beinfri seifilet (eller en blanding av sei og annen hvit fisk), i terninger
1 ss salt
40 g potetmel
5 dl H-melk
1 løk, finhakket
1 liten bunt gressløk, finhakket
1 ts nykvernet pepper

Slik gjør du:

Kjør fisk, salt og potetmel i kjøkkenmaskin til deigen blir seig. Sett miksebollen i kjøleskapet i en halvtimes tid slik at fiskefarsen blir helt avkjølt igjen.
Sett bollen tilbake i maskinen, og hell i kald melk i en tynn stråle mens maskinen går.
Tilsett løk, gressløk og pepper, og kjør videre i et halvt minutt.
Form til kaker og stek i smør på middels varme til de blir gylne utenpå og gjennomstekte inni.

Våre brukere har søkt etter:

  • seikaker oppskrift
  • seikaker
  • oppskrift seikaker
  • siekaker

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *