Sitronkake


Dette er en oppskrift på sitronkake.

Dette trenger du:
350 gr. sukker
150 gr. margarin
3 egg
2 ½ dl. melk
2 ts. bakepulver
300 gr. hvetemel
1 hel sitron

Fremgangsmåte:
Sukker, margarin og ett egg røres hvitt. Tilsett deretter de andre to eggene, ett om gangen, og rør godt om.
Sitronen vaskes og deles opp. Ha den sammen med litt av melken i hurtigmikseren og mos dette.

Bland mosen, resten av melken og melet vekselvis i røren.

Steketid: 175 grader i ca. 1 time på nederste rille, form 24 cm.

Glasur:
Melis
Litt vann

Bland melis og vann og smør glasuren på kaken.

Våre brukere har søkt etter:

  • sitronkake
  • sitronkake oppskrift
  • sitronkake uten egg
  • verdens beste sitronkake
  • oppskrift sitronkake

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *