Sjokolade Trøffelkuler

Oppskrift på sjokolade trøffelkuler med hvit og mørk sjokolade!

Dette trenger du (for ca. 50 stk.) :

Hvite trøffelkuler:

2,5 dl fløte
450 g hvit sjokolade, hakket
2 ss sprit etter ønske, f.eks. Grand Marnier
25 g smør, temperert
100 g hvit sjokolade, smeltet
100 g kokos

Mørke trøffelkuler:

2,5 dl fløte
300 g mørk sjokolade, hakket
2 ss sprit etter ønske, f.eks. whisky
25 g smør, temperert
100 g mørk sjokolade, smeltet
100 g kakao

Slik gjør du (Hvite):

Kok opp fløte, ha i hakket sjokolade og rør til den smelter.
Rør inn smør og sprit, og hell dette i en liten form.
Sett kaldt til det har stivnet, minimum en time.
Rull til kuler, dypp dem i den smeltede sjokoladen og legg dem i kokosen.
La dem stivne og ta dem ut og rist av det overflødige. Oppbevares kjølig.

Slik gjør du (Mørke):

Kok opp fløte, ha i hakket sjokolade og rør til den smelter.
Rør inn smør og sprit, og hell dette i en liten form.
Sett kaldt til det har stivnet, min. én time.
Rull til kuler, dypp dem i smeltet sjokolade og legg dem i kakaoen.
La dem stivne her, ta dem så ut og rist av det overflødige. Oppbevares kjølig.

Våre brukere har søkt etter:

  • trøffelsjokolade
  • sjokoladetrøfler med smør

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *