Sjokoladekake Med Krem

sjokoladekake

Dette er en herlig sjokoladekake med krem.

Dette trenger du:
125 gr. margarin
250 gr. sukker
5 egg
125 gr. hvetemel
2 ts. bakepulver
3 ts. vaniljesukker
½ dl. vann
1 pl. kokesjokolade

Fremgangsmåte:
Start med å røre margarinen og sukkeret hvitt.
Eggene vispes 1 om gangen.
Smelt sjokoladen i vannet og bland så inn bakepulver og vaniljesukker inn i røren vekselsvis med melblandingen.

Stekes: ca. 40-45 minutter, nederste rille, 175 grader.

Krem:
Kremen brukes både som fyll og pynt.

200 gr. firkløver el. melkesjokolade
1 dl. fløte
100 gr. smør
250-300 gr. melis

Slik gjør du:
Ha sjokoladebiter og smør i en kjele. La dette smelte over svak varme. Rør ikke inn sjokoladen før den er helt smeltet. Kjenn om den er smeltet med fingeren. Man kan nemlig ikke se om den er smeltet. Ta kjelen av varmen og rør den jevn. Tilsett melk og rør inn med melis. Kanskje må kremen avkjøles litt i kjøleskapet. Ha kremen både inni og på toppen av kaken. Du kan dynke kaken med appelsin juice.

Våre brukere har søkt etter:

  • sjokoladekake med krem
  • sjokoladekake krem
  • krem til sjokoladekake
  • sjokoladekake
  • sjokoladekake med kremfyll
  • sjokoladekake krem oppskrift
  • krem sjokoladekake

1 kommentar

  1. Bente Aarsten

    29/07/2010 at 11:57

    Nydelig kake.

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *