Snickerskake


Dette er en oppskrift på Snickerskake.

Dette trenger du:
5 eggehviter
4 dl. farin
30 Ritzkjeks
250 gr. salte peanøtter
1 ½ ts. bakepulver
1 ½ ts. vaniljesukker

Krem:
5 eggeplommer
4 ss. melis
75 gr. Mørk kokesjokolade
1/3 liter fløte

Fremgangsmåte:
Start med å piske eggehviter og farin i 12 min. Ritzkjeks og peanøtter knuses deretter grovt. Alt dette blandes og legges i en langpanne med bakepapir. Stek på 170 grader i 20 min. Del så kaken i to mens den ennå er varm. I det kaken har blitt lunken plasseres den på en rist til den er kald.

Eggeplommer og melis piskes til eggedosis. Smelt og avkjøl kokesjokoladen. Pisk fløten stiv. Alt skal blandes forsiktig.

Når kaken er kald skal halvparten av kremen på den ene halvdelen, så skal den andre delen av kaken oppå, og resten av kremen skal på toppen. Kaken skal stå ett døgn i kjøleskap. Kan fryses.

Pisk 1/3 l. kremfløte med 2ss. sukker og 1ts. vaniljesukker, og pynt kaken med. Dette bør gjøres den dagen kaken skal nytes.
Pynt gjerne kaken med sjokoladeblader eller Snickers biter, litt sjokoladesaus til å lage for eksempel noen sirkler eller stråler over kremen.

Våre brukere har søkt etter:

  • snickerskake
  • snickerskake med krem
  • snickerskake oppskrift
  • snickerskake i langpanne
  • snickerskake langpanne
  • oppskrift på snickerskake
  • oppskrift snickerskake

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *