Solbærtoddy og buljong

Oppskrift på solbærtoddy og buljong. En klassiker for turer i Norge.

Dette trenger du:

* 1 l utblandet solbærsirup med sterk smak
* evt litt brunt sukker
* ½ appelsin med nellikspiker (stukket inn for smak hvis du ønsker det)
* 3 kanelstenger
* 1 sitron i skiver

Slik gjør du:

Kok opp saft (evt. sukker) og de andre ingrediensene og la trekke i 20-30 min. Sil og ha drikken på termos.

Buljong
4 personer

Dette trenger du:

* 6 kjøttbuljongterninger
* (eller grønnsaksbuljong)
* 1 l kokende vann

Slik gjør du:

Ha buljongterningene i kokende vann på termos og rist godt. Legg gjerne i en kvist med frisk timian for å få en spennende smak! Eller lag en asiatisk vri med ingefærskiver og koriander oppi.

Våre brukere har søkt etter:

  • hjemmelaget solbærtoddy

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *