Soppsandwich

Oppskrift på soppsandwich for 4 pers.

Dette trenger du:

12 skiver ciabatta eller bagett
200 g små løk f.eks perleløk, stjerneløk eller små sjalottløk
1 fedd hvitløk
Ca. 350 g fersk skogsopp (bruk det du liker best)
4 spiseskjeer olivenolje
Salt og grovkvernet pepper
2 spiseskjeer balsamico eddik
2 spiseskjeer fersk, opphakket persille

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200 grader.

Stek brødskivene på rist ca. 2 min eller til de er gyldenbrune. Skrell løken og del dem i to. Skrell og finhakk hvitløken. Sorter, rens og hakk opp soppen. Varm opp oljen på sterk varme, tilsett sopp og stek til den slipper væske før du har i løk og hvitløk og steker det sammen. Krydre med salt og pepper og rør inn eddiken. La det steke til nesten all væsken har fordampet. Tilslutt har du i persille. Legg soppblandingen på brødskivene mens den er varm og server straks.

Våre brukere har søkt etter:

  • toast oppskrifter

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *