Spaghetti Med Ansjosfilet og Kapers

Spaghetti med ansjosfilet og kapers
Dette er en herlig oppskrift på spaghetti med ansjosfilet og kapers i tomatsaus.

Dette trenger du:
400 g Barilla Spaghetti
2 ss olivenolje
½ aubergine
1 fedd hvitløk
4 ansjosfileter
40 g kapers
½ dl hvitvin
2 dl Barilla Basilico- eller Arrabbiatasaus, gjerne mikset
100 g sort oliven
persille
meriam, frisk eller tørket

Fremgangsmåte:
Skjær auberginen i terninger og stek den i olje sammen med presset hvitløk,
ansjosfilter og kapers. Hell over hvitvin, tomatsaus og oliven, og la det koke sammen
i ca. 10 minutter. Strø over finhakket persille og meriam, og server med nykokt
spaghetti.

Våre brukere har søkt etter:

  • spaghetti oppskrift

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *