Spansk Eggerøre Med Scampi

Dette er en oppskrift på spansk eggerøre med scampi!

Dette trenger du:

14 scampi, ferdikokt
2 ss persille
½ ts paprikapulver
½ ts salt
6 egg
2 ss olivenolje
2 fedd hvitløk
1 neve ruccolasalat
pepper

Fremgangsmåte:

Finhakk persillen og ha den i en bolle sammen med paprikapulver, salt og eggene, og pisk det godt sammen. Sett til side.

Finhakk hvitløken.

Ha olivenoljen i en stekepanne og sett på sterk varme. Ha i scampiene og stek i 1 minutt. Snu dem en gang, halvveis. Skru ned varme litt og tilsett hvitløken. Stek videre i 30 sekunder før du har i eggeblandingen. Bruk en stekespade og skrap bunnen, akkurat som når du lager vanlig eggerøre.

Når eggene begynner å bli halvstive, tilsetter du ruccolasalaten. Da er det bare 30 sekunder igjen til eggerøra er ferdig. Den er best når den fremdeles er litt våt.

Hell den over på et fat og ha over godt med nykvernet pepper.

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *