Steinbit Palermo

Oppskrift på steinbit palermo for 4 pers.

Dette trenger du:

4-6 Steinbit Palermo (fylt med chorizo, revet mozzarella og soltørkede tomater.)
2 sjalottløk, finhakket
2 fedd hvitløk, presset
2 ss olivenolje
350 g arborioris (eller annen risottoris)
½ ts salt
2-3 dl hvitvin
Ca. 1 liter varm grønnsaksbuljong
60 g meierismør 100 g revet parmesan
1 bt grønn asparges,
100 g soltørkede tomater
2 dl fløte, lettpisket
Litt salt og pepper

Slik gjør du:

Fres løk og hvitløk på middels varme i litt olje til løken er blank.
Tilsett ris og salt, la det frese 2-3 minutter. Tilsett vin og la den koke inn.
Tilsett 1 øse kokende buljong av gangen, la koke inn mellom hver porsjon.
Tilsett asparges og soltørkede tomater mot slutten av koketiden, tilsett smør når risen er al dente. Trekk kjelen av platen, avkjøl litt.
Rør inn parmesan og vend inn krem. Smak til med salt og pepper. Server straks.

Våre brukere har søkt etter:

  • steinbitfilet oppskrift
  • oppskrift på steinbit
  • oppskrift steinbitfilet
  • steinbit oppskrifter

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *