Stekt Kyllingfilet Med Bernaise Og Brokkoli – Lavkarbo

Dette er en lavkarbo oppskrift på stekt kyllingfilet med bernaise og brokkoli.

Dette trenger du:
2 kyllingfileter
himalayasalt eller havsalt
pepper
paprikapulver
vann
steke cocosa

Bernaisesaus
75 gram meierismør
1 dl kokoskrem/kokosmelk
2 eggeplommer
Ca 2 ts med tørr estragon
1 liten ss bernaise essens

Fremgangsmåte:
Kokt og stekt kyllingfilet.

Ha litt kokende vann i stekepanna (vannet skal såvidt dekke stekepanna), legg kyllingfiletene i vannet og la de koke i ca 1 1/2 til 2 minutter på hver side. Om det er vann igjen i stekepannen heller du det ut og har i litt steke cocosa i pannen. Nå skal kyllingfiletene brunes lett i stekepannen til de er gjennomstekte. Krydre med salt, pepper og paprikapulver.

Ved å koke kyllingfiletene først så tar ikke stekingen så lang tid og de blir gode og møre.

Bernaisesaus.
Meierismør og kokoskrem/kokosmelk smeltes langsomt og gis et oppkok.
Eggeplommer, tørr estragon og bernaiseessens vispes sammen og has i meierismøret og kokoskrem/kokosmelken og varmes. Skal ikke koke
Pynt gjerne tallerkenen med paprikaringer, alfalfaspirer, tomater og lignende. Husk kokt brokkoli eller andre grønnsaker du liker til kyllingfileten og bernaisesausen. Enkelt og godt.

Våre brukere har søkt etter:

  • lavkarbo kyllingfilet
  • kyllingfilet lavkarbo
  • lavkarbo kylling
  • stekt kyllingfilet
  • kylling lavkarbo
  • lavkarbo bernaise
  • kylling med bernaise

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *