Sterk Karrisuppe

God oppskrift på sterk karrisuppe for 4 personer:

2 bokser karripasta

2 ts. olivenolje

1 løk, hakket

1 ss. revet ingefær

1 Belle de Boskoop eple i små terninger

750g gulrøtter, persille rot, terninger

1 liter av vegetabilske buljong

Grovt salt, nykvernet pepper

Krabbekrutonger:

4 tykke skiver baguette

litt olivenolje

2 hvitløk, presset

1 ss. persille, finhakket

100 g krabbe, som nylig er renset

Surr karripasta i litt varm olje i en kjele. Tilsett løk, ingefær og eple, la det steke i et par minutter. Legg i rotgrønnsaker og surr dem i 2-3 minutter, mens du rører, smak til med salt og nykvernet pepper. Hell i kjøttkraft gjennom, la den koke, skru ned og putre grønnsakene er møre. Blend suppen og smak til med krydder.

Pensle brødskivene med olje og gni med hvitløk og persille, rist dem gylne. Hell suppen i dype tallerkener, brødterninger / brød skiver i midten og fordel krabbekjøtt på dem. Serveres umiddelbart.

Våre brukere har søkt etter:

  • karrisuppe
  • sterk kyllingsuppe
  • karrisuppe med kylling

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *