Suppe Med Kål og Oksekjøtt

Dette er suppe med kål og oksekjøtt for 4 personer:

1 kål, hakket

2 løk, hakket

2 grønn paprika, terninger

4 stilker selleri, terninger

2 laurbærblad

grovt salt, nykvernet pepper

2 gulrøtter, terninger

2 persille røtter, terninger

1 ss. olivenolje

400 g terninger oksekjøtt

Kok oksekjøtt i saltet vann i 40 minutter. Ha i kål, løk, paprika og selleri i en suppegryte, dekk nesten med kokende vann. Ha i litt salt sammen med laurbærblad og la det putre i 10 minutter. Ha i kuber av gulrøtter og persillerøtter, sammen med kjøtterningene og la det koke de siste 5 minutter. Tilsett olje og smak til med salt og nykvernet pepper. Serveres på varme tallerkener og server med grovt brød.

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *