Trenger du en oppskrift på sverdfisk?
Dette trenger du for 4 personer:

2 sverdfisk pakker rundt. 350 g

olivenolje

salt og nykvernet pepper

3 hvitløk, knust og finhakket

2 ss. kapers

litt tørket chili-flak for ekstra smak.

1 håndfull sorte eller grønne oliven av god kvalitet

1 boks terninger tomater, god kvalitet

persille, hakket

Fremgangsmåte:

Varm opp olje i en stekepanne på middel- / høy varme. Når oljen er varm, skal sverdfisken bli brun på alle sider, ca. 2 minutter pr. side, totalt 8 minutter. Dryss med salt og nykvernet pepper. Fjern fra pannen. Reduser til middels varme og tilsett hvitløk, kapers, chili flak og oliven. Rør hele tiden på ca. 1 minutt. Hell på tomatene og la det koke. Ta fisken forsiktig tilbake i kjelen og la det småkoke i ca. 5 minutter. Smak til, dryss med persille og server.