Svinefilet i Einerbærsaus

Oppskrift på svinefilet i einerbærsaus for 2 porsjoner.

Dette trenger du:
ca. 300 gr. svinefilet
2 ss. hvetemel
½ ts. salt
¼ ts. pepper
smør til steking

Saus:
2 dl. kremfløte
ca. 20 einerbær
salt
soyasaus
rognebærgele

Fremgangsmåte:
Start med å skjære fileten i ca. 2 cm. tykke skiver. Trykk dem litt ut og vend skivene i melblandingen.
Brun deretter kjøttet lett i litt smør. Hell fløten over og legg i de knuste einerbærene.
La dette småsurre i ca. 5-10 minutter, men snu filetskivene etter halve steketiden.
Smak til sausen med soyasaus, salt, pepper og rognebærgele.

Anbefalt tips:
Serveres sammen med aspargesbønner, broccoli, gulrøtter, ananas, rognebærgele og kokte poteter.

Våre brukere har søkt etter:

  • steketid svinefilet

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *