Tandoori kjøttboller

Oppskrift på tandoori kjøttboller for 4 personer.

Dette trenger du:

500 g svinekjøttdeig
1 rødløk, finhakket
2 ts tandoorikrydder
2 ss koriander, hakket
2 ts salt

Tomatsalat:

3 tomater, hakkede
1 bunt vårløk, finhakket
200 g yoghurt naturelle
1 ss koriander, hakket

Humus:

300 g kikerter
1 ss sesamolje
3 dl soyaolje

Slik gjør du:

Bland alt til kjøttbollene godt sammen, form til små boller, brun dem i varm panne. Stek dem ferdig i ovn på 200 grader i ca 5 minutter.
Bland sammen alt til tomatsalaten, og smak til med litt salt og pepper.
Hell av vannet på kikertene, og ha dem i en foodprosessor. Spe med sesamoljen og fortsett med soyaolje til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.
Serveres med nanbrød og salat.
Server gjerne potetmos til kjøttbollene til barna.

Våre brukere har søkt etter:

  • svinekjøttdeig oppskrift
  • svinekjøttdeig oppskrifter
  • oppskrift svinekjøttdeig
  • svinekjøttdeig
  • oppskrift med svinekjøttdeig
  • oppskrifter med svinekjøttdeig
  • oppskrifter svinekjøttdeig

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *