Oppskrift på tandoori kjøttboller for 4 personer.

Dette trenger du:

500 g svinekjøttdeig
1 rødløk, finhakket
2 ts tandoorikrydder
2 ss koriander, hakket
2 ts salt

Tomatsalat:

3 tomater, hakkede
1 bunt vårløk, finhakket
200 g yoghurt naturelle
1 ss koriander, hakket

Humus:

300 g kikerter
1 ss sesamolje
3 dl soyaolje

Slik gjør du:

Bland alt til kjøttbollene godt sammen, form til små boller, brun dem i varm panne. Stek dem ferdig i ovn på 200 grader i ca 5 minutter.
Bland sammen alt til tomatsalaten, og smak til med litt salt og pepper.
Hell av vannet på kikertene, og ha dem i en foodprosessor. Spe med sesamoljen og fortsett med soyaolje til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.
Serveres med nanbrød og salat.
Server gjerne potetmos til kjøttbollene til barna.