Thaisuppe Med Kylling

Her er oppskrift på thaisuppe med kylling for 4 personer:

1 sjalottløk i tynne skiver

3 hvitløk, tynne skiver

1,2 liter kyllingbuljong

1 stilk sitrongress

2 kylling brystfileter

2 ss. fiskesaus

100 g risnudler

1 lime i båter

100 g bønnespirer

1 bunt koriander

1 bunt mynte

2 frisk rød chili i tyne skiver

litt olje til steking

Surr løk og hvitløk i litt olje, uten at det tar farge, rør i dem hele tiden. Ha i kjøttkraft. Fjern det ytterste laget av sitrongress og skjær den i 4 stykker, ha det inn i suppen. La det hele koke i 10 minutter. Legg på kyllingbrystfilet i suppen og la det småkoke i ca. 20 minutter til de er møre. Ta dem opp og la dem avkjøle litt før de plukkes i små biter. Sikt suppen og smak den med fiskesaus. Ha i nudler i suppen og la det koke i 2-3 minutter. Legg kyllingkjøtt tilbake i suppen og server straks med lime båter, bønnespirer, koriander, mynte og chili på siden.

Våre brukere har søkt etter:

  • thaisuppe med kylling
  • thai suppe
  • thai suppe kylling
  • thai suppe med kylling
  • thaisuppe kylling
  • kylling thai suppe
  • thaisuppe med kylling oppskrift

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *