Yoghurt- og mascarpone trifles

Oppskrift på yoghurt- og mascarpone trifles.

Dette trenger du:

* 300 g kirsebær uten stein
* 4 ss sukker
* 1 ss maisenna
* 1 kanelstang
* 2 dl rødvin
* 1 appelsin, finrevet skall og saften av den
* 200 g vanilje yoghurt
* 200 g mascarpone
* 1 ss melis
* 50 mandler
* 4 ss sukker

Slik gjør du:

1. Kok opp vin, sukker, appelsin og kanel.
2. Tilsett bær og la det småtrekke i 10 minutter.
3. Rør ut maisenna i litt vann, hell det i kompotten i en tynn stråle og kok opp.
4. Ta ut kanelstangen.
5. Smelt sukkeret og tilsett mandler. Hell det på et brett med bakepapir og avkjøl helt før det hakkes i biter.
6. Pisk sammen mascarpone, yoghurt og melis.
7. Legg alt lagvis i porsjonsglass eller i en stor bolle.

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *