Yoghurtis med trippel bær

Oppskrift på yoghurtis med trippel bær for 6 pers.

Dette trenger du:

400 g bær (bringebær,
jordbær eller bjørnebær)
5 eggeplommer
125–150 g melis
200 g yoghurt
2 dl kremfløte

Slik gjør du:

Skyll og rens bærene. Ha dem i en foodprosessor og kjør til fin puré. Press gjennom en fin sil for å fjerne frøene.
Pisk eggeplommer og melis over vannbad til det er tykt og kremaktig. Pisk videre i 5 minutter over kaldt vann. Bland sammen med puréen.
Stivpisk fløten, vend inn sammen med yoghurten.
Hell blandingen i en metallform (el. ildfast form) og la det fryse minst 5–6 timer. Rør kraftig hvert 30. minutt de første 3 timene (kjør evt. isen ferdig i en iskremmaskin). La isen tine litt i romtemperatur før servering.

Våre brukere har søkt etter:

  • yoghurtis oppskrift

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *