Oppskrift på bær-trifle med vanilje og bær.

Dette trenger du:

6 gelatinplater
5 dl ferdig vaniljesaus
3 dl kesam vanilje
revet skall og saft fra ½ sitron
200 g frosne blåbær
200 g frosne bringebær
4 ss sukker
1 ferdigkjøpt sukkerbrød

Slik gjør du:

Legg gelatinbladene i kaldt vann i ca. 5 minutter. Visp vaniljesausen kraftig og vend inn vaniljekesamen forsiktig. Klem ut vannet fra gelatinbladene og smelt dem i sitronsaften i en liten kjele på svak varme. Avkjøles litt før den røres inn i vaniljesausen. Rør inn de frosne bærene, sitronskall og sukker. Lag små sirkler av sukkerbrødet med et stort glass og lag minikaker oppi et annet glass ved å legge sukkerbrød og mousse lagvis. La det hele stivne i kjøleskap natten over. Pyntes med ferske bær før servering.