Oppskrift på en blandet salat tallerken.
Tid: 25 minutter

– 2 middels store gulrøtter
– 4-5 tomater
– 1 løk
– 1 agurk
– 1 liten radicchiosalat
– Nykvernet pepper
– Litt koriander
– 2 ss balsamicoeddik
– 1-1 ½ ts sur / søt sennep
– 1 spiseskje honning
– 1 bunt persille
– Hvis det er ønskelig: litt basilikum eller karse
– 1 dl olivenolje

Skrell gulrøtter og rive dem opp. Skjær tomatene i skiver og kutt opp den skrelte løken. Skrell agurken, skjær igjennom på langs og fjern frøene. Skjær agurk i små biter. Skyll salaten og rist den helt fri for fuktighet før den deles i mindre biter og legges på et fat eller i en salat bolle. Spre grønnsaker på tallerken. Pisk marinaden sammen og smak den til med evt. salt og pepper. Server salaten med grovt brød.