Dette er en oppskirft på Bounty kake i langpanne, som er perfekt for alle som er glad i kaker med kokos.

Dette trenger du:
6 eggehviter
200 gr melis
200 gr kokosmasse

Slik gjør du:
Start med å piske eggehviter og melis til det blir stivt. Deretter røres inn kokos. Ha røren i en langpanne som er kledd med bakepapir eller to runde former à 24 cm.
Kaken stekes på nederste rille i en ovn på 150 grader i ca. ½ time. Sjekk før halvtimen er gått, da kaken skal bare være bittelitt gyllen.

Fyll og pynt:
6 eggeplommer
150 gr lys kokesjokolade
150 gr smør eller margarin
90 gr melis
1 ts vaniljesukker

Slik gjør du:
Start med å smelte sjokoladen sammen med smøret over svak varme.
Deretter røres eggeplommer sammen med siktet melis.

Ha deretter eggeblandingen i sjokoladeblandingen og rør med en skje til du har en fin krem.
Det er ganske viktig at sjokoladeblandingen ikke er form varm ellers blir det bare til en suppe. Og hvis den blir den for bløt plasserer du den i kjøleskapet til den blir tykk/tykner. Rør av og til mens du sjekker konsistensen.

På dette tidspunktet deles en langpannebunnen i to, tvers over, eller legg de runde bunnene oppå hverandre med fyll i midten oppå og gjerne på sidene.
Pynt gjerne med kokos eller lag gaffelmønster på toppen av kaken.