Oppskrift på en herlig fiskemiddag: Couscous med laks
Dette er en couscous som passer like godt til både kjøt eller kylling, eller bare til en vegetarsalat.

Dette trenger du for 4 pers.

  • 3 dl grønnsaksbuljong
  • 1 ss tomatpure
  • 2 ss mild paprikapulver
  • 3 dl couscous
  • 1/2 dl olivenolje
  • 1/4 dl kvitvinseddik
  • 4 tomater
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Kok opp buljongen, tomatpure og paprikapulver under omrøring.
  2. Tilset couscous, legg på lokk og slå av varmen.
  3. La alt trekka under lokk i ca 5 min, før du rører rundt i couscousen med ein gaffel.
  4. Bland i olivenolje, eddik og grovhakka tomater.
  5. Smak til med salt og pepper.
  6. Server med pannesteikt laks.
  7. Ferdig!