Her er det laget en eplekake som går greit å lage og smaker godt. Kan serveres etter ca 30. min.
Den kan også puttes i fryseren og tas ut når det er behov for eplekake. En kort tur i ovnen og den er klar til servering, gjerne med is, krem eller rømme.

Eplekake oppskrift:
200 g hvetemel,
100 g smør,
50 g melis,
1 egg.
4 epler, litt brunt sukker, kanel og sitrondråper.
Slik bakes denne kaken:
Ha hvetemel i en kjøkkenmaskin, del opp smør å ta det i litt og litt. Til slutt melis og et egg.
Hvis deigen er løs, ha i litt mer mel.
Ta deigen ut og trykk den med i en kakeform med bakepapir i bunnen. Eller du kan kjevle deigen ut, da gjerne med litt mer mel.
Legg på ferdig skrellede epleskiver, strø over brunt sukker, kanel og sitron.
Stek på 200 grader i ca 30 min.
Server kaken lun med is, krem eller rømme.
Egner seg også til dessert.