Her er det laget fiskesuppe med laks og torsk i tillegg til grønnsaker. Basis for suppa er hvit saus som spes med fiskekraft, melk og fløte.

Slik gjøres det:

Gulrøtter,

Purre,

Sellerirot,

Laks,

Torsk,

Reker

Dill og persille,

Suppebasis: smør, hvetemel, melk og fløte.

Framgangsmåte:

Vask og rens grønnsaker og del de opp i spisebiter.

Kok de i lettsaltet vann til de er nesten møre, ta de opp fra vannet og trekk torsk og laks kort.

Lag basissuppen: Ha i smør og la det smelte, ta i hvetemel og rør rundt. Må ikke brunes! Kok det lett og spe med kraften som grønnsakene og fisken er trekt i. I tillegg til det, spe med melk og fløte til det blir en suppe.

Ha i grønnsaker, fisk og reker i tillegg til hakket dill og persille.

Server med stekt loff eller rundstykket til.

God suppe til lunsj eller middag.

Bruk de grønnsakene du liker til fisk.