Her kommer en oppskrift på formkake med sitron vi tror du kommer til å like godt. Sitronformkake bakes med ekte sitronsaft på en grei måte.
Begynn med eggedosis og sett på stek ovnen på 180 grader.

Denne formkaken lages med kjøkkenmaskin, følg oppskriften:
Sitronformkake (rund)
3 egg,
1, 5 del sukker,
2 dl sitron saft, presses av sitroner (ca 2 stk)
2ts bakepulver,
2 ts vaniljesukker,
300 g hvetemel
4 ss bremyk, smeltet.
Slik bakes denne kaken:
Pisk eggedosis av egg og sukker til den blir stiv, ha i sitron saft, bakepulver, vaniljesukker og hvetemel, rør rundt og ha i bremyk
til slutt.
Smør formen godt, ha i kakedeigen og sett i stek ovnen ved 180 grader i ca 45 min.
Avkjøl kaken.
Ta på melisglasur evt. med revet sitronskall til pynt.
Kaken egner seg også til oppbevares i fryseskap, ved behov.