Oppskrift på Gazpacho suppe med mais kjerner for deg som vil prøve noe nytt!

3 3 / 4 kopp frosne maiskjerner, tint.

3 3 / 4 kopp modent, aromatisk tomater i små terninger

3 3 / 4 kopp agurk, skrelles og frø fjernet, i små kuber

3 3 / 3 dl gul paprika i små terninger

1 ½ dl rødløk, finhakket

6 1 / 4 cup tomatjuice

6 ss. olivenolje

1 1 / 4 kopp rødvinseddik

½ ts. sukker

litt Tabasco etter smak

salt og nykvernet pepper

Ha vann i en kjele, la det koke opp og hell opp i maiskjerner. La det koke i 1 minutt. Skyll med kaldt vann, tørk og sett de til siden.

Ha tomater, agurk, paprika og løk i en bolle. Tilsett tomatjuice, eddik, olivenolje og sukker. Ha i Tabasco, salt og nykvernet pepper. Bland alt godt sammen. Ha halvparten i en blender eller food prosessor og kjør til det er glatt. Hell pureen i en bolle, bland med den andre halvparten fra bollen og rør inn maisen. Plasser i kjøleskapet 4-6 timer før servering.