Oppskrift på grillet fiskeburger med hjemmelaget remulade!
Dette trenger du:
* 600 g fisk, for eksempel laks eller torsk
* 4 burgerbrød, gjerne grove
* 10 blader salat, for eksempel grønn lollo
* 2 avokado
* 2 tomater
* 1 rødløk
* 1 beger yoghurt naturell, 125 g,
* eller 5–6 ss kesam
* 1 ts kapers
* 2 ss sylteagurk
* 4 fileter ansjos
* ½ sitron
Slik gjør du:
1. Del fisken i fire like deler. Pensle dem med olje, og krydre med salt og pepper.
2. Grill stykkene på begge sider til de er ferdige.
3. Del burgerbrødene i to, og grill de kjapt så de blir sprø.
4. Hakk opp ansjos og sylteagurk, og bland det sammen med kapers, yoghurt og sitron til remulade. Smør det på burgerbrødbunnene.
5. Legg på vasket salat, tomat, rødløk og avokado i skiver, legg på grillet fisk og sett burgerbrød på toppen til slutt.