Dette er en oppskrift på grillspyd med svinefilet og scampi som er veldig god!
Det blir en herlig smaksopplevelse med både kjøtt og sjømat sammen på grillen.
Dette trenger du:
(4 porsjoner)
600 g svin indrefilet
100 g scampi rå
2 ss pinjekjerner
2 ss Chili Soya-saus
Marinade:
5 ss Søt Soya-saus
1 ss Salt Soya-saus
1 båt hvitløk, finhakket
1 ss Sursøt Chilisaus
1 ts pepper
Fremgangsmåte:
Start med å skjære kjøttet opp i tynne skiver på ca. 3 cm brede.
Tre skivene av svinekjøtt på spyd vekselvis med scampi. Pensle marinaden på.
Grillspydene ca. 5 minutter på hver side.
Bland så ingrediensene til marinaden.
Denne retten serveres best med en kokt ris, salat og chilisoyasaus. Strø over pinjekjerner til slutt.
Tips til slutt: Om man benytter trespyd må du passe på at du legger dem i vann ca. 1/2 time før de skal brukes, ellers har de lett for å ta fyr på grillen.