Dette er en god oppskrift på lune høstgrønnsaker for 4 personer.

Dette trenger du:
600 g kokte poteter, evt. rester
av kokt potet
2 skiver kålrot
2 rødløk
1/2 brokkoli
200 g sjampinjong
2 ss olje
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
10 oliven
2 ss fetaost i terninger
3–4 tørkede tomater i olje
Urtedressing:
4 ss virgin olje
2 ss sitronsaft
2–4 ss finhakket basilikum
1/4 ts salt
1/4 ts pepper

Fremgangsmåte:
– Start med å skjære opp poteter, løk og sjampinjong i skiver og skjær brokkolien i små fine buketter.

– Deretter varmer du opp olje og surrer alt i en panne noen minutter, hell over 1 dl vann og la vannet dampe brokkolien til den er akkurat mør.

– Krydre med salt og pepper.

– Fortsett med å skjære fetaost i terninger, oliven i ringer og tørkede tomater i skiver.

Vend alt inn sammen med grønnsakene.
Server stekt torsk til lune høstgrønnsaker og urtedressing.