Her ser du vår oppskrift på en liten iskake med nøttebunn til 2-4 posjoner.
Det er hyggelig å få /servere en kake selv om det er til få personer.

Har derfor laget en oppskrift til denne kaken.

Bunn:
80 g nøtter,
80 g sukker,
2 eggehvitter,
50 g daimsjokolade.
Slik bakes den:
Stivpisk eggehvitter og sukker, ha i hakkede nøtter og hakket sjokolade og bland de inn. Stekes i ovn ved 180 grader i 30 min.
Avkjøles

Is:
2 eggeplommer,
80 g sukker,
1,5 dl kremfløte,
50 g daimsjokolade
evt: 2ts sitronlikør.
Slik lages isen:
Stivpisk eggeplommer og sukker. Stivpisk også krenfløten og ha den over i eggedosisen sammen med hakket sjokolade.
Hell så isen over kakebunnen. Ha gjerne kakebunnen på serveringsfatet, med behold kakeringen langs kanten, slik at ikke isen flyter utover før den er frosset.
Ha alt i fryseren.

Ved servering:
Ta kaken ut av fryseren rett før servering og pynt med bær, sjokolade og nøtter.
Server med en god kopp kaffe.