Dette er en oppskrift på Jegerbiff, 4 porsjoner.

Dette trenger du:
500-600 gram benfri oksekjøtt
1 ss. smør eller margarin
1 boks kantareller eller Champignoner (200 gr.)
½ ts. salt
1 krm. pepper
1 ½ ts. viltkrydder
2 ss. tomatketchup
½ dl. rødvin
2 dl. vann
1 ½ dl. kremfløte eller matfløte
1-2 ts. kinesisk soya
1 ss. hvetemel
1 ss. smør eller margarin
Litt persille til pynt.

Fremgangsmåte:
Start med å skjære kjøttet i strimler. Smelt deretter smøret i en stor stekepanne, mens du bruner kjøttet og soppen til det har fått farge. Kryddre med salt, pepper og viltkrydder.

Tilsett ketchup, rødvin og 1 dl. vann og la kjøttet surre under lokk på svak varme i ca. 30-45 minutter eller til det er mørt og godt.

Bland i resten av vannet, fløten, soyaen og melet blandet med smøret (margarinen). La alt surre i ytterlige noen minutter.
Smak til og kryddre mer om du ønsker det.
Strø over litt persille og server retten.