Oppskrift på jordbærbløtkake.
Dette trenger du:
1 sukkerbrød, delt i tre
Fyll:
9 dl kremfløte
6 ss sukker
1 ss vaniljesukker
1 pk ferdiglaget vaniljekrem
5 ss jordbærsyltetøy
12 ss appelsinjuice (eller brus) til dynking.
Ca. 300 g friske jordbær til pynt
Slik gjør du:
Pisk fløten stiv med sukker og vaniljesukker. Ta av 1/3 til fyll og bruk 2 ss og bland sammen med vaniljekrem, resten med syltetøy.
Legg den nederste bunnen på et kakefat, dynk med 4 ss juice. Ha over vaniljekrem. Legg på neste bunn, dynk med 4 ss juice, ha over jordbærkrem. Legg på lokket og dynk på nytt.
Dekk kaken med et tynt lag krem, ha resten i en sprøytepose med stor stjernetut. Pynt kantene og toppen. Legg på friske jordbær og sikt over litt melis. Oppbevares kjølig.