Oppskrift på jordbærmousse med sjokolade for 10 pers.

Dette trenger du:

Omtrent 300 g mørk kokesjokolade
Muffinsformer i silikon
300 g jordbær (kan bruke halvfrosne)
150 g melis
3 dl kremfløte
4 plater gelatin
Melis
Friske bær

Slik gjør du:

Smelt sjokoladen og ha 2 spiseskjeer i hver form. Vri på formene slik at alle sidene er godt dekt (lag en og en form). La overflødig sjokolade renne tilbake i smeltebollen. La sjokoladen stivne, ta formene forsiktig av.
Kjør jordbær og melis til en jevn puré i foodprosessor. Stivpisk fløten.
Bløt og smelt gelatin etter anvisning på pakken. Bland sammen puré og krem. Rør inn gelatin. Smak evt. til med melis.
Fordel moussen i sjokoladeskålene, sett kjølig 1–2 timer. Pynt med friske bær.