kjøttkaker
Her er en oppskrift på kjøttkaker som du helt sikkert vil like godt.

Dette trenger du:
2 kg. kjøttdeig
2 ss. salt
½ ts. pepper
½ stor løk
3 buljongterninger eller 3 ts. buljongpulver
½ liter vann
3 ss. potetmel
8-10 ss. hvetemel
2 egg

Fremgangsmåte:
Temperer ingrediensene. Rør saltet godt inn i kjøttdeigen. Ha i pepper og hakka eller most løk.
Løs opp buljongen i vannet, og rør det inn i røren. Bland egg og mel godt inn i kjøttdeigen.

Bruk en spiseskje som du har dyppet i kaldt vann til å forme kjøttkakene.
Stek eller brun kjøttkakene på middels varm plate, snu så de blir stekte rundt hele kjøttkaken.

Kok kjøttkanene i litt kraft eller buljong når du skal spise dem, og husk å ha på litt jevning om nødvendig.