Her er en lavkarbo oppskrift på knekkebrød som kan anbefales på det varmeste å prøve seg på!
Denne oppskriften er for: 1 brett, porsjoner.

Dette trenger du:
2-3 eggehviter + 1/2 til 1 dl vann
2 dl linfrø
2 dl solsikkekjerner
1 dl gresskarkjerner (Kjøpes i helsekostbutikk)
1 dl sesamfrø

Fremgangsmåte:
Linfrøene bløtlegges i eggehvitene og vannet natten over eller noen timer.
Det hele kjøres fort i en kjøkkenmaskin. Frøene er fremdeles hele, det blir flott i de ferdige knekkebrødene. Eller du kan kjøre dem lenger i kjøkkenmaskinen og få en finere konsistens. Det blir en tykk deig.
Litt Havsalt eller Himalayasalt haes i deigen.
Denne mengden passer til 1 stekeplate.
Spres ut på en stekeplate med bakepapir på – Du kan bruke en slikkepott som dyppes i kaldt vann og dra røren utover til et tynt lag. Om du ønsker det kan du gjerne strø litt ekstra sesamfrø på før du steker knekkebrødene. Skjær opp knekkebrødene i passende stykker før du setter de i ovnen.

Stekes ved 150 grader i 60 minutter og deretter 100 grader i 30 minutter (varmluft)