Oppskrift på konfekter og sjokoladepletter.

Dette trenger du:

Sjokoladepletter:

1 pk (100 g) mørk kokesjokolade
ca. 25 g pistasjnøtter, finhakket
ca. 25 g tørket tranebær, finhakket
1 klype maldonsalt

Marshmallowdigg:

1 pk marshmallows
1 ss smør
ca. 120 g frokostblanding, gjerne
med frukt og nøtter

Slik gjør du:

Sjokoladepletter:

Smelt sjokoladen på svak varme over vannbad.
Sprøyt ut små sjokoladepletter på et bakepapir.
Dryss over nøtter, tranebær og litt salt. Avkjøl.

Marshmallowdigg:

Smelt smøret i en stor kjele ved middels sterk varme.
Tilsett marshmallow, rør til det er smeltet.
Tilsett frokostblanding til ønsket tykkelse, bland godt og hell det i en liten form kledd med bakepapir. Avkjøl og del i firkanter.