Her skal vi vise deg hvordan du enkelt lager kylling i sursøt saus med grønnsaker og ris. En kjempegod middagsrett.
Oppskrift på kylling i sursøt saus:
*Kjøp kylling filet/ bryststykker til det antall porsjoner du skal
lage, og del de opp i «like deler», serveringstykker.
Stek kyllingstykkene til de får litt farger av stekingen.
Stek med hvitløk og purre.
Videre er det her med:
*0,5 hvitløk,
*ca 12 cm purre,
gurkemeie og paprika krydder
*Onkel Bens sur søt saus på 1 glass,
La dette «småsurre» i pannen til kjøttet er mørt ca 15 min.
*Brokkoli, delt opp,
*asparges, grønne i biter, legges i på slutten av stekingen/kokingen.
*Server med kokt ris. Her er det gurkemeie i ris vannet under koking.
Server gjerne med persille til pynt.
Videoveiledning på kylling i sursøt saus:
