Dette er en oppskrift på kylling med karri og peanøtter for 4 personer:

4 kyllingbrystfileter, kuttet i biter

2 ½ cm. av fersk ingefær, finhakket

1 ss. karri pulver

2 hvitløk, knust og finhakket

2 ss. Vindrue olje

1 løk i tynne skiver

2 ½ dl kokosmelk

3 / 4 dl peanøtter, usaltede, ristede og hakket

1 ss. sukker

1 ss. Fiskesaus
Anbefalt tilbehør til dette: jasminris

Bland kyllingstykkene med ingefær, karri og hvitløk i en bolle. Vend det godt rundt så alt er blandet godt. La det marineres mens resten av ingrediensene forberedes.

Varm opp olje i en panne over middels varme. Ha i løk og la dette frese i ca. 5 minutter. Rør av og til. Skru litt opp på varmen og tilsett marinert kylling. Rør i av og til mens det steker, la kyllingen få litt farge, ca. 5 minutter. Hell på kokosmelk, peanøtter, sukker og fiskesaus. La det småkoke på middels varme, rør av og til, helt til den tykner litt. Kyllingen er ferdig. Det tar ca. 4-5 minutter. Server umiddelbart med nykokt jasminris.