Matoppskrift på kylling med sennepssaus for 4 personer:
Dette trenger du:

500 g kyllingfilet

2 ss mel

salt og nykvernet pepper

smør og olje til steking

2 sjalottløk i tynne skiver

250 g skivet sopp

4 dl kylling kjøttkraft

2 ss. dijonsennep

1 1 / 4 dl kremfløte

litt dill, finhakket

salt og nykvernet pepper

500 g frosne bønner

Bland mel salt og nykvernet pepper, og ha det i en fryserpose. Tilsett kyllingen og rist posen godt slik at bitene er dekket med melblanding. Varm opp smør og litt olje i en panne og stek kyllingbitene til de er gylne, snu dem bare 1 gang. Når de er gjennomstekte tas de av pannen. Ha i sjalottløk og sopp i pannen, la det svi litt, smak til med salt og nykvernet pepper. Hell på hønsebuljong sammen med sennep, la det koke uten lokk i ca. 3 minutter. Tilsett kremfløte og dill, og la det småkoke i ca. 5 minutter til den tykner litt. Hell på frosne bønner og la det koke i ca.5 minutter. Server sausen for til de stekte kyllingbitene.