Matoppskrift på kylling med sennepssaus for 4 personer:
Dette trenger du:
500 g kyllingfilet
2 ss mel
salt og nykvernet pepper
smør og olje til steking
2 sjalottløk i tynne skiver
250 g skivet sopp
4 dl kylling kjøttkraft
2 ss. dijonsennep
1 1 / 4 dl kremfløte
litt dill, finhakket
salt og nykvernet pepper
500 g frosne bønner
Bland mel salt og nykvernet pepper, og ha det i en fryserpose. Tilsett kyllingen og rist posen godt slik at bitene er dekket med melblanding. Varm opp smør og litt olje i en panne og stek kyllingbitene til de er gylne, snu dem bare 1 gang. Når de er gjennomstekte tas de av pannen. Ha i sjalottløk og sopp i pannen, la det svi litt, smak til med salt og nykvernet pepper. Hell på hønsebuljong sammen med sennep, la det koke uten lokk i ca. 3 minutter. Tilsett kremfløte og dill, og la det småkoke i ca. 5 minutter til den tykner litt. Hell på frosne bønner og la det koke i ca.5 minutter. Server sausen for til de stekte kyllingbitene.