Oppskrift på grillet lakse- og krabbekaker, herlig som grillmat!
Dette trenger du:
* 2 krabbeskjell ferdig renset
* 300 g laksefilet
* 100 g røkelaks
* 1 sitron
* 1 ts nykvernet pepper
* 1 pakke sukkererter
* ½ bunt vårløk
* ½ pakke grønne bønner
* ½ pose frisk spinat
* 250 g yoghurt eller kesam
* 2 poser gresk dressingmiks
Slik gjør du:
1. Skrap ut krabbekjøttet i en bolle. Del laks og røkelaks i små biter, og rør det godt sammen.
2. Del opp i åtte like deler. Form dem runde, og trykk dem flate.
3. Pensle dem litt på begge sider med olje, og grill cirka to minutter på hver side.
4. Kutt vårløk og sukkererter i skiver. Vask spinaten.
5. Kok bønnene i lettsaltet vann i 30 sekunder, og legg dem rett over i isvann.
6. La dem bli kalde, og hell av vannet.
7. Bland dem med sukkererter, spinat og vårløk.
8. Ha dressingmiks og yoghurt i en bolle, og rør godt sammen.
9. Legg opp salaten og laks- og krabbekakene på fire tallerkener, og server med dressingen.